A Megafon már azzal jön, hogy Magyar Péter nehezen viselte, hogy alacsonyabb Varga Juditnál

A Megafon már azzal jön, hogy Magyar Péter nehezen viselte, hogy alacsonyabb Varga Juditnál

Magyar Péter

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

 – A rogáni propagandagépezet szemében a mai naptól egyszerre leszek áruló, bűnöző, bosszúálló, pszichopata, drogos, gyerekverő, brüsszelita, sorosbérenc, háború párti, stb… Egyik sem vagyok – erről írt pár napja Magyar Péter ügyvéd, a kegyelmi botrányba belebukó Varga Judit exférje pár napja azt követően, hogy a nyilvánosság előtt élesen elkezdte kritizálni a NER-t, és Rogán Antal, illetve Tiborcz István abban betöltött szerepét.

A kormányközeli Megafon bele is fogott Magyar Péter kritizálásába, legújabb, csütörtöki videójukban pedig már egyenesen azt próbálták megfejteni, hogyan is működik az ő „pszichéje”, illetve „mitugrásznak” és „hazugnak” is nevezték. – Magyar Péter imád össze-vissza beszélni, az az hazudni – kezdi Bohár Dániel. Erre többek közt azt a példát hozza, hogy Magyar egy kommentben azt írta, nem ő szokott jachtozni, ám a férfi Tinder-profiljában ehhez képest mégis egy hajón látható. Bohár egyébként a videóban konkrétan kicsúfolja és kineveti azt is, hogy Magyar milyen szöveget írt ki magáról a társkereséshez. A videó később arra is kitért, hogy Magyar állításával ellentétben „annyi köze volt Varga Judit munkájához, hogy néha berohant a minisztériumba, és hisztizett, mint egy gyerek, hogy miért nem az ő képeivel mentek ki Judit bejegyzései. Ez aztán a férfi, az egész minisztérium azon nevetett, hogy Péter milyen kiállhatatlan. Nagy volt az öröm, mikor Judit otthagyta”.

Bohár azzal folytatta, hogy Magyar arról fantáziált, hogy átveszi az irányítást, de „ezt a kis mitugrászt senki sem vette komolyan”. – Eközben a felesége egyre sikeresebb volt, arról nem is beszélve, hogy magasabb, és hát ezt nehezen viselte el a Péter. Egyre frusztráltabb is lett, hogy neki semmi nem jött össze, a felesége meg hasít. Rá is ment a féltékenysége a házasság, a munkájából is elbocsátották január 18-án. (...) Szóval ebből fakad a kompenzáló ego  – tette hozzá. Szerinte „Magyar nincs jól, sosem volt jól, frusztrált és sértett”, és ha már nem tudott szerepelni a Fidesz színeiben, megteszi ezt a Partizánon.

Bohár videója alá több más megafonos propagandista is odakommentelt, például Deák Dániel azt írta: „Egy frusztrált ember vergődése, bizonyítékok nélküli vagdalkozása. Szánalmas!”

Arról, hogy miért sántíthat az NGM Magyar elküldésével kapcsolatos állítása, itt írtunk.

Frissítés: Magyar Péter reagált Bohár videójára, az alábbit írta: „Kedves Propagandista Dani, Judit 170 centi, én 178, remélem számolni még tudsz. Egyébként nemrég, amikor még nyaliztál a NER-bulikon, akkor alacsonyabbnak tűntél nálam. Amit te jachtként próbálsz beállítani, az a volt sógorom által bérelt 8 személyes vitorlás, amin Judittal és a gyerekeinkkel töltöttünk 4 napot. A szerinted luxizós kép pedig egy füredi kávézóban készült, a többi hülyeségre nem is érdemes reagálni. Te egy közpénzen kitartott propagandista voltál, vagy és leszel. De ne izgulj, hamarosan ennek is vége lesz”.