A „migránsalagút” akkora, hogy épp átfér rajta egy földikutya

A „migránsalagút” akkora, hogy épp átfér rajta egy földikutya

Fotó: Police.hu

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A rendőrség által bemutatott „migránsalagút” akkora, hogy maximum egy földikutya férhet át rajta, esetleg nagyon kicsi gyerek – közölte Facebook-oldalán a Migration Aid. Mindezt azt követően, hogy ismét gőzerőre kapcsolt a migránsozás, ezúttal egy negyven centi átmérőjű lyukban meglátva a hazánkba érkezők titkos fegyverét.

A szervezet szomorúnak tartja, hogy a hatóságok is asszisztálnak a kormánypropaganda hadjáratához. Arra kérik a rendőrséget, mutassa be, a járőröző katonák szeme előtt, az őrtornyok és mozgásérzékelő kamerák kereszttüzében hogyan termelhetne ki bárki is láthatatlanul 15 köbméternyi földet, és hova tűnt mindez?

És miért venné bárki a fáradságot, hogy heteken keresztül ásson? Hiszen ha ezt biztonsággal meg lehet tenni, akkor a feladatra nyilván alkalmas lenne egy drótvágó, esetleg a kerítésnek támasztott létra is – teszik hozzá.

A Migration Aid úgy látja, fideszes propagandaeszközzé silányult a magyar rendőrség is.

https://www.facebook.com/migrationaid.org/posts/1566292793572961

Tavaly ősszel két alagút felfedezését jelentette be a rendőrség, egyet Csikériánál, egyet pedig Ásotthalomnál találtak.

Riportjainkban akkor arról írtunk, a csikériai alagutat minden valószínűség szerint évtizedekkel ezelőtt ásták ki. Az ásotthalomit pedig még a nyáron fedezték fel, ám csak télen számoltak be róla. További rejtély volt akkor is, hogy vajon hogy tudtak észrevétlenül ásni, majd eltüntetni a földet.

„Ennyi pénzt költenek egy kerítésre, és nem ér semmit" | Magyar Hang „Akkor még nem voltak ilyen veszélyesek" | Magyar Hang