A párját Budapesten halálra késelő holland nő nem emlékszik arra, mi történt

A párját Budapesten halálra késelő holland nő nem emlékszik arra, mi történt

Az elkövető a rendőrautóban egy gyilkosság helyszínén Budapest VII. kerületében, a Kazinczy utcában 2024. február 19-én. A holland nő halálra szúrta a párját egy bérelhető lakásban. (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– A budapesti rendőrök elfogták, majd gyanúsítottként hallgatták ki azt a holland nőt, aki a gyanú szerint több késszúrással ölte meg párját – számolt be róla a police.hu.

 

Mint írták, a nyomozás adatai szerint 2024. február 19-én 2 óra 10 perc körül a Budapest VII. kerület, Kazinczy utcában található Airbnb-lakásban egy holland pár féltékenység miatt összeveszett. A vita során a 44 éves nő egy késsel két alkalommal vállon szúrta 54 éves párját, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

A feltételezett elkövető a cselekmény után megkezdte a férfi újraélesztését, eredménytelenül. A kiérkező rendőrök a nőt a helyszínen elfogták, és emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. Vallomásában azt mondta, hogy az esetre nem emlékszik. Az életvédelmi nyomozók intézkedtek, hogy a nőt őrizetbe vegyék.

Címkék: gyilkosság