A Spíler TV rövid úton megvált Hrutka Jánostól

A Spíler TV rövid úton megvált Hrutka Jánostól

Hrutka János (Fotó: Hrutka János Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Hrutka János a hivatalos Facebook-oldalán tette közzé, hogy már nem szakkommentátor a Spíler TV-n – vette észre a 24.hu.

A Ferencváros korábbi labdarúgója három és fél évet töltött a csatornánál, a stúdióbeszélgetésekben és a közvetítésekben is szerepet vállalt. A bejelentésből nem derül ki, hogy miért döntöttek a leváltása mellett.

– Köszönöm szépen Spíler TV ezt a felejthetetlen utazást, köszönöm, hogy felületet biztosítottatok a szárnyalásra, hogy a tapasztalatokat, az állandó küzdeni tudást, a fel nem adást, a pozitív szemléletet átadhattam a fiatalabb generáció számára is az akadémiai előadásaim által. Fontos mérföldkő volt mind– zárta Hrutka a bejelentését.

A 24.hu emlékeztet: Hrutka nem az első, akit egyik pillanatról a másik kitettek a Spíler TV-től, 2018-ban Kele Jánost is indoklás nélkül távolították el a szerkesztőségből. A portál Hrutka Jánost is megkereste, de ő nem kívánt hozzátenni semmit a bejegyzéséhez.