A tornászok között is megjelent a koronavírus

A tornászok között is megjelent a koronavírus

Egy koronavírussal (sárga) erősen fertőzött emberi sejt (kék) (Fotó: National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), Egyesült Államok)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az utánpótlás-válogatott keret egyik versenyzőjének pozitív lett a koronavírustesztje – írja az Index a magyar tornasporttal foglalkozó oldalra hivatkozva.

A portál megkereste a Magyar Torna Szövetséget (MATSZ), ahonnan a következő választ kapta: „A Magyar Torna Szövetség kérésére tesztelték a versenyzőket és edzőket, egy versenyző és egy edző koronavírus-tesztje pozitív lett, ők tünetmentesek, mindenki más tesztje negatív. A MATSZ azonnal lépett, a pozitív tesztet produkálókkal egy időben a teremben tartózkodó versenyzők és edzők is két hét karanténba vonultak (valamennyiük tesztje negatív), továbbá kedd délután a szövetség már fertőtleníttette a Tornacsarnokot.”