Beázik a Mol felhőkarcolója, gyerekmedencékbe gyűjtik az esővizet

Beázik a Mol felhőkarcolója, gyerekmedencékbe gyűjtik az esővizet

Orbán Viktor miniszterelnök (háttal, b3) Hernádi Zsolt elnök-vezérigazgató (háttal, b4) társaságában megtekinti az új MOL Campus székházat, mielőtt a cég vezetésének meghívására részt vesz a MOL-csoport igazgatósági ülésén 2022. december 8-án (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Eső idején gyerekmedencékbe gyűjtik a Mol új felhőkarolójának épületébe beszivárgó vizet – írta meg a Telex a hozzá eljuttattt fotók alapján.

A medencék miatt érdeklődtek a Molnál, megkeresésükre a cég sajtóosztálya az írta, hogy „a pénteki esőzés a Mol Campus esetében is okozott problémát. Azonban a hasonló, elemes homlokzattal és bonyolult geometriájú üvegfelülettel készült épületek esetén a kezdeti időszakban előfordulhatnak hasonló esetek. A Mol a kivitelezővel közösen már dolgozik a probléma elhárításán, a jelenlegi, épületen belül használt megoldás csupán átmeneti jellegű.”

Ennek némileg ellentmondani látszik, hogy a cikk megjelentetése után kapott olyan olvasói jelzést és képet a Telex, ami alapján a hiba májusban már biztosan fennállt, akkor is ugyanolyen kék gyerekmedencékkel fogták fel a szivárgó vizet. A Mol Campust csaknem egy éve, 2022 decemberében adták át.