Boldog István az Index kapcsán: „én a Vadhajtásokat olvasom!”

Boldog István az Index kapcsán: „én a Vadhajtásokat olvasom!”

Boldog István Orbán Viktorral egyeztet (Fotó: Boldog István Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Index ide, index oda, én a Vadhajtásokat olvasom – írta közösségi oldalára Boldog István, a Fidesz–KDNP országgyűlési képviselője. A tiszazugi képviselő hivatalos, közéleti profiljára feltöltött fotóján azt írja a szélsőséges médiumról, hogy az a „kedvenc vezető internetes hírportálja”. A dicséretet aztán szemlézte maga az oldal is, „számunkra az elismerés köszönjük szépen”.

A Vadhajtások főszerkesztője egyébként az a magát futballszurkolóként aposztrofáló Bede Zsolt, aki rendszeres provokátora az ellenzéki tüntetéseknek. A szélsőséges nézeteket valló Bede korábban megpróbálta már elüttetni magát Hadházy Ákos független parlamenti képviselővel, ám nem járt sikerrel, ahogy akkor sem, amikor az önkormányzati választások kampányában egy műpéniszt akart adni Karácsony Gergelynek.

Boldog Istvánról pedig annak kapcsán cikkezik az utóbbi időben a sajtó, hogy Polt Péter legfőbb ügyész indítványozta mentelmi jogának felfüggesztését, ugyanis a gyanú szerint jogellenesen befolyásolta uniós pályázatok elbírálásának eredményeit. Ügyében – melynek kapcsán Boldog közölte, hogy tiszta a lelkiismerete – a Központi Nyomozó Főügyészség hivatali vesztegetés és más bűncselekmények miatt folytat eljárást.

https://www.facebook.com/boldog.istvan.ketpo/photos/a.457200511058412/2882262365218869/?type=3&theater