Boldog István Donald Trumpot másolja

Boldog István Donald Trumpot másolja

Boldog István a tiszatenyői baromfivágóhíd alapkövének letételén 2017. május 18-án (Fotó: Boldog István Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Javasoltam a Fidesz-frakciónak, hogy az antifa mozgalmat nyilvánítsuk terrorszervezetté! – írta a Facebook-oldalán kedd reggel Boldog István fideszes országgyűlési képviselő.

A 444 által észrevett bejegyzésben úgy fogalmaz, hogy „a bolsevik antifa mozgalmat terrorszervezetté kell nyilvánítani és be kell tiltani Magyarországon!”

A fideszes politikus alighanem Donald Trumptól vette az ötletet, az amerikai elnök a Twitteren írt arról, hogy terrorszervezetté nyilvánítaná az antifa mozgalmat, mert őket sejti a George Floyd halála utáni tüntetések mögött.

Boldog Istvánt egyébként kétrendbeli felbujtóként elkövetett hivatali vesztegetés, vesztegetés elfogadása, illetve ugyancsak felbujtóként elkövetett versenyt korlátozó megállapodás közbeszerzési eljárásban bűntettével gyanúsítja az ügyészség.

Boldog István korábban követelte már a Parlamentben, hogy ne lehessen nyilvánosan Pride-felvonulást tartani és hirdetett bojkottot a Coca-Cola ellen.