Borkai ügyében járt az ügyészségen Hadházy Ákos

Borkai ügyében járt az ügyészségen Hadházy Ákos

Borkai Zsolt hölgyek társaságában a luxusjachton

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Központi Nyomozó Főügyészségen járt Hadházy Ákos, mégpedig a Borkai Zsolt ügyében tett feljelentése miatt. A politikus azért fordult a hatósághoz, mert az adriai orgián is részt vevő ügyvéd – mint írta – több milliárdot keresett az Audi földjein. Emellett – Hadházy Ákos megfogalmazása szerint – „egy hozzá köthető cég évek óta havi egymilliót ad Borkai Zsolt fiának egy olyan cég vezetéséért, amely SEMMIT nem csinál, ZÉRÓ bevétele van”.

A politikus beszámolója szerint az ügyben feljelentéskiegészítést rendeltek el, neki pedig el kellett mondania, hogy az általa kifogások ügyek miért keltik a hivatali visszaélés, a vesztegetés és hűtlen kezelés gyanúját. – Az az érzésem, értették, más kérdés, hogy a főnökük mit enged majd meg nekik... – írta a Facebookon Hadházy Ákos.

Azt is kérték egyébként tőle, hogy vigye magával az időközben a birtokába jutott dokumentumokat, így becsatolta Borkai Zsolt felesége „luxusbirtokának” tulajdonlapjait.

Óriási birtok van Borkai feleségének nevén | Magyar Hang

Éppen pénteken írt róla a Népszava, hogy a szexbotrányba keveredett és Győr éléről is lemondott Borkai Zsolt ügyében tett feljelentések közül többet már elutasítottak. Legutóbb például Szabó Tímea beadványát, aki hivatali visszaélés miatt fordult a hatóságokhoz. A feljelentése azután született, hogy a kiszivárgott szexvideón több olyan vállalkozó is látható volt, aki jelentős megbízásokat, üzleteket köszönhetett a Borkai vezette győri önkormányzatnak.