„Elkezdték a vezetékes sör bekötését Ferencvárosban”

„Elkezdték a vezetékes sör bekötését Ferencvárosban”

Fotó: a Magyar Kétfarkú Kutya Párt Facebook-oldala

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Megjelent az ingyenes METROPOR újság, csak jó hírekkel! – ezzel a szöveggel reklámozza a Magyar Kétfarkú Kutya Párt a stílszerűen április elsején megjelent időszaki kiadványát a Facebookon. A párt egyelőre az osztás budapesti helyszíneit és időpontjait közölte, illetve ITT letölthető a legvadabb fantáziákat is kielégítő újság.    

A nyolcoldalas kiadvány a viccpárt megszokott stílusában közöl olyan meghökkentő „híreket”, hogy Oroszország felvételét kéri a NATO-ba, Kína másfél millió tonna szerencsesütit adományozott a magyar kormánynak, de azt is megtudhatjuk, hogy alapítványi formában folytatja a Fidesz, ezért új választások lesznek Magyarországon. Ha valakinek ennyi nem elég, Orbán Viktor hatvanpusztai majorságának államosításáról is olvashat, vagy az inflációs szerencsekerékről, hiszen mostantól minden hónapban véletlenszerűen dől el, hogy mekkora hivatalosan az infláció, de ez az érték soha nem lehet több 5000 százaléknál.

A közéleti híreket színesíti a rászoruló családok rezsijét kifizető Mészáros Lőrinc, a mesekönyveket összeragasztó Dúró Dóra vagy Pataky Attila története, akit ezúttal nem hoztak vissza az UFO-k.

Nemrég írtunk arról mi is, hogy a Medián februári mérése szerint a 40 év alattiak körében a Magyar Kétfarkú Kutya Párt a legnépszerűbb ellenzéki szervezet.