Engedéllyel tartott vadászfegyvert használt a dunakeszi családirtó

Engedéllyel tartott vadászfegyvert használt a dunakeszi családirtó

Rendőrök és a Terrorelhárítási Központ műveleti egységei dolgoznak 2021. szeptember 13-ra virradóan egy dunakeszi családi ház előtt, ahol lőfegyverrel lelőtte volt anyósát, párját és közös gyermeküket egy férfi, mindhárman életüket vesztették (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A vasárnap esti hármas gyilkosság elkövetője engedéllyel tartott vadászpuskát használt – közölte a rendőrség.

2021. szeptember 12-én este Dunakeszi, Kisfaludy utcában egy férfi lőfegyverrel támadt 63 éves volt anyósára, 40 éves párjára és 7 éves közös gyermekükre. A sértettekre több lövést adott le, mindannyian a helyszínen belehaltak sérüléseikbe – közölte korábban a rendőrség. Mint hétfőn hozzátették: a lőfegyver egy engedéllyel tartott vadászpuska volt.

– A lövöldözésről folyamatosan érkeztek a bejelentések a Tevékenység-irányítási Központba, a rendőrök pillanatok alatt reagáltak. A Pest megyei járőrök és nyomozók, a Terrorelhárítási Központ műveleti egységeivel közösen, nagy erőkkel vonultak a helyszínre, azonban a sérülteken már nem tudtak segíteni, az 54 éves elkövető pedig a rendőrök kiérkezése előtt, magát is fejbe lőtte – fogalmaz a rendőrségi közlemény. A rendőrség videót is közzétett.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt folytatja le az eljárást.

Címkék: gyilkosság, Dunakeszi