Felborult egy kisbusz Siófoknál, egy ember meghalt, öten súlyosan megsérültek

Felborult egy kisbusz Siófoknál, egy ember meghalt, öten súlyosan megsérültek

Az M7-esen felborult kisbusz 2020. július 4-én (Fotó: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Felborult egy kisbusz szombat reggel az M7-es autópályán, Siófok közelében, a balesetben kilencen megsérültek. A sztráda Budapest felé vezető oldalán az autósokat a 65-ös útra terelik.

A baleset reggel 6 óra után történt: egy Budapest felé haladó román rendszámú gépkocsi az autópálya 105-ös kilométerénél felborult – tudatta a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A rendőrök az autópályát a főváros irányába a helyszínelés és a műszaki mentés idején lezárták, a forgalmat a 65-ös számú főútvonalra terelték. A korlátozást 9 óra 22 perckor feloldották, a forgalom jelenleg újra zavartalan. A balesetről a katasztrófavédelem azt közölte, hogy egy kisbusz borult fel Siófok térségében; a város hivatásos tűzoltói megkezdték a műszaki mentést.

Frissítés: Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője elmondta, hogy a balesetben egy nő elhunyt, öten súlyosan, hárman könnyebben sérültek meg. Az egyik súlyos sérültet mentőhelikopterrel a székesfehérvári kórházba, a többieket a siófoki kórházba vitték.

Címkék: baleset