„Gyorsan fogja be a száját!” – mondta Gyurcsány egy DK-s fórumot megzavaró férfinak

„Gyorsan fogja be a száját!” – mondta Gyurcsány egy DK-s fórumot megzavaró férfinak

Gyurcsány Ferenc (Fotó: Gyurcsány Ferenc / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– (...) az a bunkóság amit maga nyom, nem elfogadható egy európai országban, és még itt sem, azt javaslom magának, hogy nagyon gyorsan fogja be a száját, megértette? A hétszázát neki! – ezt mondta Gyurcsány Ferenc DK-elnök, volt miniszterelnök egy Instagramon látható videó tanulsága szerint egy debreceni férfinak, amit a 24.hu vett észre. A videón az eset előzménye nem látható, csak az, ahogy Gyurcsány indulatosan beszél.

Az ügyre később Facebook-oldalán tért ki Gyurcsány Ferenc. – A jobboldali média éppen egy agresszív fenyegető valakinek próbál beállítani, mert megvédtem a összegyűlteket Debrecenben. Pedig semmi más nem történt, csak rendreutasítottam valakit. Egészen pontosan azt mondtam neki, „viselkedjen, a hétszázát!”, mint egy óvodásra, úgy kellett rászólni. Pedig ő nem bánt velünk ilyen kesztyűs kézzel. Válogatott sértegetések, trágárságok, hazugságok épphogy csak tettlegességig nem fajult a rendzavarása. Senki nem lépett közbe, én megtettem. Eddig is és ezután is mindent megteszek, hogy senkinek ne essen baja a rendezvényeinken! – állította.

A bejegyzéshez mellékelt videón arról is beszélt, „voltak valakik, akik egész végig kiabáltak, káromkodtak, és melegebb éghajlatra küldték el a mieinket, akikkel beszélgettünk az ország dolgairól. Mi több, volt, akibe annyira belemásztak, helyes, fiatal nő, sírva otthagyta a rendezvényt, mert ezt nem viseli el. Kérem, szépen: ilyen viselkedés nincs! Ez disznóság. Ezt nem szabad hagyni.”

Címkék: Gyurcsány Ferenc