Hadházy Ákosék nem vesznek részt a „a pedofil-ellenesnek álcázott” törvény szavazásán

Hadházy Ákosék nem vesznek részt a „a pedofil-ellenesnek álcázott” törvény szavazásán

Szél Bernadett és Hadházy Ákos független országgyűlési képviselők

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Hadházy Ákos, Szél Bernadett és Szabó Szabolcs se fog szavazni a szerintük homofób törvényről, amelynek célja „az ellenzék csapdába csalása”. Ugyanezt javasolja Gulyás Márton, a Partizán műsorvezetője, míg a Mindenki Magyarországa Mozgalom szerint is ki kell állni azok mellett, akiknek más a szexuális orientációja.

– Nekünk természetesen mindig ki kell állnunk a pedofilok és az aberráció ellen. De mindig ki kell állnunk azok mellett, akiknek más a szexuális orientációja, hiszen őket is a Jóisten teremtette, nekik ugyanolyan jogaik vannak ezen a világon, mint a heteroszexuálisoknak – erről írt a „Márki-Zay Péter a Mindenki Magyarországa Mozgalom miniszterelnök-jelöltje” közösségi oldal annak kapcsán, hogy a kormány a pedofil ellenes törvényt kiegészítené azzal, ne lehessen a homoszexuálist népszerűsíteni a 18 év alattiak körében. Hogy mégis mit értenének a népszerűsítésen, az nem világos.

– Mi egy olyan Magyarországot szeretnénk, ahol a fideszes politikusok is felvállalhatják homoszexualitásukat, hiszen ebben semmi szégyellnivaló nincsen – tette hozzá a mozgalom.

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő arról írt közösségi oldalán: „Orbán mindenben Putyint utánozza, most éppen a homofób törvénnyel. A cél kettős: egyrészt mindig kell egy újabb ellenség, legyen kitől félni és legyen kit gyűlölni a propaganda által felheccelt embereknek.” – A másik cél az ellenzék csapdába csalása, ezért trükkösen „pedofília-ellenes” csomagnak álcázták a törvényt – így aki nem szavazza meg, az nyilván a gyermekek megrontóinak pártján áll. Már látszik, hogy a propaganda ugrásra készen áll, holnaptól ezzel lesz tele minden. Gondolhatunk akármit a melegek és transzneműek jogairól, de szigorú büntetés terhe mellett megtiltani, hogy beszéljünk valamiről, egy létező jelenségről, na az a legsötétebb diktatúrák sajátja! – fejtette ki. Bejegyzését azzal zárta, Szél Bernadett és Szabó Szabolcs képviselőtársaival – egyeztetve a Momentum Mozgalommal – úgy döntöttek, hogy ebben nem vesznek részt, vagyis kedden „egyáltalán nem szavazunk a parlamentnek csúfolt cirkuszban elénk tolt törvényjavaslatokról, és ezt ajánljunk minden más ellenzéki kollégának is!”.

A törvény kapcsán Gulyás Márton, a Partizán műsorvezetője is megszólalt. A 444-en arról írt ő is, a „putyini mintára készült homofób törvény végszavazását bojkottálni kell, mert morálisan ez a helyes, politikailag ez a racionális döntés”. – A törvényalkotó szándékosan összemossa a szexuális visszaélés vagy kényszerítés bűncselekményét elkövetőket a nem-heteroszexuális, a választott nemüket szabadon megélni kívánó emberekkel – indokolta véleményét Gulyás.