Hárman vannak karanténban Balatonszemesen

Hárman vannak karanténban Balatonszemesen

Olaszországból hazatért utasok testhőmérsékletét mérik a milánói járat érkezése után a debreceni repülőtéren 2020. február 25-én. A nemzetközi repülőtereken az új típusú koronavírus olaszországi terjedése miatt ellenőrzik az utasok testhőmérsékletét (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Több személyt is karanténba helyeztek a Somogy megyei Balatonszemesen. Ezt a polgármester, Szomorú Szilárd közölte vasárnap délelőtt a település közösségi oldalán. A polgármester azt írta, hogy az elkülönítés három személyt érint. Leszögezte: ők azért vannak elkülönítve, mert fertőzöttséggel érintett régióból érkeztek. Azaz – folytatta – nem biztos, hogy fertőzöttek.

Mészáros cége miatt tarolták le a ligetet Balatonszemesen | Magyar Hang

A három elkülönített személyt a rendőrség folyamatosan ellenőrzi. Az érintett ingatlanokra kikerült a karanténra figyelmeztető piros matrica is. Szomorú Szilárd azt közölte, hogy az írásával nem pánikot szeretne kelteni, hanem a korrekt tájékoztatást kíván adni a település lakói felé.