Házibuli közben kiesett az ablakon és meghalt egy fiatal Budapesten

Házibuli közben kiesett az ablakon és meghalt egy fiatal Budapesten

A történtek helyszíne, egy budai ház

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az érettségit ünnepelték 17 és 18 éves fiatalok szombat éjjel egy budai, I. kerületi társasházban, ám hajnali 2 óra körül egy fiú kizuhant a második emeleti ablakból – hangzott el vasárnap az RTL Klub Híradójában.

A beszámoló szerint a 17 éves fiatalt életveszélyes állapotban vitték a Szent János Kórházba, szüleit vasárnap késő délután értesítették, hogy nem tudták megmenteni az életét. Az áldozat sportoló volt és jövőre érettségizett volna.

A fiú apja kamerán kívül nyilatkozott a csatornának és arról beszélt hogy nagyon sok a rejtély az ügyben. Elmondása szerint hajnali három óra körül felhívták őket a buliból, hogy a fiúk kábítószerezett és nagyon rosszul van. Egy V. kerületi címet adtak meg, ahol értelemszerűen nem találták a társaságot. Végül csak órákkal később tudták meg, hogy a gyerekük kórházba került.

A rendőrség öt fiatalt állított elő kábítószer-birtoklás és rongálás miatt.

Címkék: rendőrség, baleset