Így köszönték meg a mentők, hogy az emberek otthon maradnak – Videóval

Így köszönték meg a mentők, hogy az emberek otthon maradnak – Videóval

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egészen látványos módon köszönték meg a mentők irodai dolgozói azt, hogy esténként már nálunk is egyre több helyen szól a taps, meghálálva ezzel az egészségügyi dolgozók munkáját a koronavírus-járvány idején.

Az Országos Mentőszolgálat Facebook oldalán élőben közvetítették, ahogyan több irodai dolgozójuk egy lakótelep előtti parkos területen „műsort ad”. – Köszönjük, hogy otthon maradsz értünk – írták a posztba az egészségügyi dolgozóktól egyre gyakrabban elhangzó mondatot.

A videóban felcsendült az ismert sláger, a Macarena, amelyre az akcióban részt vevő mentődolgozók még táncoltak is. Majd a Piramis Szállj fel magasra című nótáját énekelték el. – Az Országos Mentőszolgálat bajtársai, mentőorvsok, mentőtisztek, ápolók, gépkocsivezetők százai hálásak nektek, hogy most itthon vigyáztok ránk. A vírust csak együtt tudjuk legyőzni – hangzik el a felvételen.

Országos Mentőszolgálat on Facebook Watch