Intenzív osztályon ápolják Delhusa Gjont

Intenzív osztályon ápolják Delhusa Gjont

Delhusa Gjon (Forrás: A zenész Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egy hét kórházi ápolás után az intenzív osztályra került Delhusa Gjon, miután megfertőződött a koronavírussal. A zenész még hétfőn írta meg Facebook-oldalán, hogy koronavírusos és a Korányi kórházban ápolják. „Hősies 10 nap után feladtam, hívtam a mentőt. Teszt, pozitív. Korányiba teljes izolált magányban, az immunrendszerem erősségén a sor. Küldjétek az energiát. Nem szoktam sírni, de itt nincs más barátom” – fogalmazott a bejegyzésben.

A helyzet most rosszabbodott, ezért át kellett szállítani a 67 éves zenészt az intenzív osztályra. Állapotáról testvére írt a Facebookon.

„Sok jó hirünk nincsen, sajnos egy hét ittlét után  most felvitték az intenziv osztályra, tüdőoxigén szintje 80 % alá esett, ezért azonnali állandó, eredménymutató megfigyelésre kellett átvinni.” Ugyanakkor hozzáteszi, „minden jel arra mutat, hogy az azonnali korrekciók, lassan, de biztosan a javulás felé viszik Gjonit. Kezd visszajönni az étvágya, 10 percenként újabb és újabb gyógyszerekkel, infúzióval stimulálják a javulást”.

https://www.facebook.com/claudette.delhusa/posts/4541684762573071