Jámbor András: Orbán, a miniszterei és a családtagjai „kifogástalan életvitelét” is vizsgálják

Jámbor András: Orbán, a miniszterei és a családtagjai „kifogástalan életvitelét” is vizsgálják

Jámbor András (Fotó: Végh László/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Törvényjavaslatot nyújtok be, hogy a képviselők, EP-képviselők, miniszterek, államtitkárok, a miniszterelnök kifogástalan életvitelét is ugyanúgy vizsgálják ki, mint a gyerekvédelemben dolgozókét! Orbán Viktor és a családtagjai is töltsék ki a kérdőívet az intim szokásaikról, Rogán Antaltól is kérdezzék meg, fél-e a sötétben, és Lázár Jánoshoz is menjenek ki a rendőrök, és nézzenek be minden fiókba – írta Jámbor András, Józsefváros és Ferencváros parlamenti képviselője, a Szikra elnökségi tagja Facebook-oldalán.

Szerinte akkor „Orbán Viktor és a családtagjai is töltsék ki a kérdőívet az intim szokásaikról, Rogán Antaltól is kérdezzék meg, fél-e a sötétben, és Lázár Jánoshoz is menjenek ki a rendőrök, és nézzenek be minden fiókba! Ha így vegzálja a Fidesz a dolgozókat, akkor kezdjék magukon!” A politikus emlékeztetett: a gyerekvédelemben dolgozóknak egy 500 kérdéses kérdőívet kell kitölteniük, nyilatkozniuk kell a saját és a családtagjaik legintimebb szokásairól is, aztán rendőri ellenőrzés igazolja a leírtak valóságtartalmát. – Akkor kérdezzék meg Deutsch Tamástól is, milyen az életvitele, ellenőrizzék, ahogy a dolgozóknál is, hogy dohányzik-e otthon vagy fogyaszt-e alkoholt. Az ország irányítása sem kevésbé fontos munka, és éppen ennek a kérdéssornak a bevezetésével látjuk, milyen károkat tud okozni egy-egy buta és rossz szándékú törvény – jegyezte meg.

A Szikra közleménye szerint Jámbor a törvényjavaslat benyújtásával arra akarja felhívni a figyelmet: a Fidesz, ahelyett, hogy vállalná a felelősséget a kegyelmi botrányért, ahelyett, hogy valódi lépéseket tennének a gyerekvédelem javítására, „egy erőszakos kamuintézkedéssel a gyerekvédelmi dolgozókat akarják megtenni bűnbaknak”.

Arról, hogy egy-egy ilyen rendőri ellenőrzés során a fiókba, de még a tyúkólba is benéztek sátánista jelképeket keresve az érintettek szerint, itt írtunk