Karácsony Gergely is megkapta az oltást

Karácsony Gergely is megkapta az oltást

Karácsony Gergely megkapja a koronavírus elleni vakcinát (Forrás: Karácsony Gergely Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Megkapta a koronavírus elleni első vakcinát Karácsony Gergely.

A főpolgármester a Facebook oldalán írta meg, hogy pénteken hívta a háziorvosa az oltás miatt, vasárnap pedig már be is adták neki az első dózist. – Egy pár percre az volt az érzésem, mintha egy normálisan működő társadalomban élnénk. Minden jól meg volt szervezve, mindenki tette a dolgát, és mindenki nagyon kedves és együttműködő volt.Történetesen egy ellenzéki önkormányzat rendelőjében kaptam meg az oltást, de mivel pár percre egy normális Magyarországon éreztem magam, ennek semmilyen jelentőséget nem tulajdonítottam, hiszen biztosra vettem, hogy egy kormánypárti önkormányzat ugyanilyen lelkiismeretesen szervezte volna meg ezt a feladatot – írta.

Majd – mint közölte – az oltás után az igazolásra várva belenézett a hírekbe, és ott olvasta, hogy a Fidesz szerint az ellenzék oltásellenes és az önkormányzatok csak bajkeverők. – Torkig vagyok már ezzel hazug, a normális életünket tönkretevő, az embereket megosztó politikával. A covid után legyen ez a következő betegség, amiből kigyógyulunk – fűzte hozzá.

Karácsony Gergely azt nem árulta el, hogy milyen vakcinát kapott, csak annyit írt, hogy azzal oltották, „ami jutott”.