Koronavírus-fertőzés a kispesti gyermekorvosi rendelőben

Koronavírus-fertőzés a kispesti gyermekorvosi rendelőben

Fotó: Kispesti Magazin/Facebook

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Berzsenyi utca 3. szám alatti kispesti gyermekorvosi rendelőben az egyik alkalmazott koronavírus-tesztje pozitív lett - írta az önkormányzat a honlapján, majd szemlézte a Népszava.

A fertőzött dolgozóval közvetlen kapcsolatban lévő alkalmazottak karanténbe kerültek. Akkor dolgoznak majd tovább, ha két egymást követő tesztjük is negatív lesz.

Jelenleg egy orvos dolgozik, akinek már mindkét tesztje pozitív lett, de a rendelő egyelőre csak telefonon és emailben fogad megkereséseket. Az önkormányzat azt írta a Facebookon, hogy a munkatársak az egyik teszten már túl vannak, most a megismételt teszt eredményére várnak.

Sürgős esetben a Heim Pál Gyermekkórházban működő ügyelethez kell fordulni.

https://www.facebook.com/kispestimagazin/posts/4299084563498339?__cft__[0]=AZXtaTUG8gHh77DqzKej2HU-hQIl1Q6WdjFtHYJ-HSQsEWUWm_kRXWllHXTIhJI-78iQn_xsyPqr1u7TEKcJKfTnKvvPaBDYU-lj3d5qh0GOI29U9ncKXKRWFfut-uC4B-ryOd-Y9LLFFOGCrzSetF28zmPxjQr7kO-DyrDLeB_Dzw&__tn__=%2CO%2CP-R