Koronavírusos Hollik István

Koronavírusos Hollik István

Hollik István kormányszóvivő a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda Garibaldi utcai sajtótermében 2018. december 13-án (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Koronavírusos Hollik István. A Fidesz kommunikációs igazgatója ezt a Facebookon jelentette be.

Engem is utolért a koronavírus – így kezdte Facebook bejegyzését Hollik István. A politikus azt írta, hogy hétfőn és kedden rosszul érezte magát, ezért teszteltetett. Az eredmény pozitív lett, így minden programját lemondták, ő pedig karanténba vonult.

Hollik István arról is beszámolt, hogy múlt szombaton részt vett egy magánrendezvényen a szabályok szerint pedig minden kontaktját leadta a hatóságoknak. Ez – mint írta – több kormánypárti politikust is érint.

Security Check Required

Habár azt konkrétan nem közölte, de Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Orbán Balázs államtitkár amiatt került hatósági házi karanténba, mert múlt szombaton részt vettek egy magánrendezvényen.

Hollik István annyit tett még hozzá, hogy nyáron nem járt külföldön és miden szabályt betartott. – Ebből is látszik, hogy a vírus itt van és fokozott figyelmet kíván mindenkitől – írta, hozzáfűzve, hogy a karantén szabályait betartva dolgozik tovább.