Kósa Lajos: Minden videó belülről jött

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Le fog ez csengeni – erről beszélt a HírTV szerda esti műsorában Kósa Lajos a győri polgármester ügye kapcsán. Ugyanakkor úgy vélte, ez egy „karakterautodafé, amit az ellenzék rendez”, hogy Győrben jobb helyzetben álljanak. De szerinte mínusz hat helyet nem lehet behozni – mondta, utalva az ellenzéki összefogásból távozó négy jobbikosra és az így vesző kompenzációs helyekre hivatkozva. „Tóbiás József mondta az MSZP-s aktivistáknak, hogy semmi nem számít, majd a végén járok a bíróságra, aztán kifizetjük a büntetést” – utalt Kósa arra, hogy szerinte az ellenzéknek „semmi nem drága”. A politikus ezek szerint megfeledkezhetett arról az Orbán Viktor-idézetről, ami pedig egy nem nyilvános eligazításon hangzott el a jelenlegi miniszterelnöktől: „elmarasztal az OVB, megvédenek a jogászok, oszt jónapot.” De a kormánypárti bulvármédiumok is láthatóan arra játszanak több éve, hogy a közzétett lejárató cikkeket majd helyesbítik sok évvel később, és fizetnek értük, beárazva ezzel a megjelentett hazugságokat.

A magát „ördög ügyvédjeként” meghatározó szivárogtató egyébként újabb bejegyzést tett közzé Borkai Zsoltról, ezúttal Maldív-szigeteki kiruccanásokról mesélve. Az elmondása szerint korábban a kormány korrupciós ügyeit intéző, de ezt megelégelő szerző titkos pénzügyeket emlegetett a sziget kapcsán, mellékelve egy fotót is, amit ugyanakkor nem ő hozott ki. A HVG.hu szerdán már bemutatta azt a képet, amit a K-Diving Maldives búvárközösség három éve posztolt a Facebookon, és amin Borkai a feleségével közösen látható.

Az Index közben azt írta, az „ördög ügyvédje” által újra közölt pornófelvételek egyikén bevillan egy női kéz, ami a kamerázóhoz tartozhat. Ez a lap szerint igazolná a fideszes belső körökből érkező információt, miszerint egy, a luxusjachton vendégeskedő nő készíthette a felvételt. Ugyanakkor hozzátartozik, hogy az „ördög ügyvédje” lehet elméletileg nő is. Arra egyelőre nem derült fény, ki írja a blogot.