Közel 600 ezren regisztráltak már oltásra

Közel 600 ezren regisztráltak már oltásra

A Dél-pesti Centrumkórház egyik dolgozója megkapja a koronavírus elleni oltóanyagot 2020. december 27-én (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

598 ezerre nőtt a koronavírus elleni oltásra regisztrálók száma – közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a közösségi oldalán kedden.

Dömötör Csaba tájékoztatása szerint a hivatalos internetes oldalon már 462 ezren jelezték igényüket, 136 ezer állampolgár pedig postai úton küldte vissza a regisztrációs lapot.

Mint hangsúlyozza, az oltás önkéntes, ezért is fontos, hogy a hatóságok tudják, kik szeretnének élni a lehetőséggel, így fel tudják venni velük a kapcsolatot. Akik regisztrálnak, igény esetén rendszeres tájékoztatást kapnak az oltási program fejleményeiről.

Dömötör Csaba még azt is írta, hogy oltási terv alapján végzik majd a tömeges oltást, és az egészségügyi dolgozók oltása a napokban meg is kezdődött.

https://www.facebook.com/domotor.csaba.gov/posts/1345067075853164