Kunhalmi Ágnes a gödi ügyről: Most verik szét az országos listát

Kunhalmi Ágnes a gödi ügyről: Most verik szét az országos listát

A Gödön győzelmet arató ellenzék (Fotó: Balogh Csaba Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Attól tartok, hogy most verik szét azt az országos listát, amely nélkül a kétharmadot nem lehet megakadályozni – mondta Kunhalmi Ágnes az ATV Egyenes beszéd című műsorában a gödi ügyről.

Ismert, a Pest megyei településen a tavaly őszi önkormányzati választáson az ellenzék tudott győzni: polgármester lett a momentumos Balogh Csaba és a képviselő-testületben is megszerezték a többséget. Azóta belháború alakult ki a polgármester és a többi politikus között. A Demokratikus Koalíció a napokban nyilvánosságra hozott egy hangfelvételt, azt akarták bizonyítani hogy Balogh Csaba fideszes és független képviselőre szerette volna cserélni a korábbi LMP-s és DK-s alpolgármestereket. A Momentum válaszul közölte: manipulált a hangfelvétel, Balogh nem kívánta a fideszes jelöltet maga mellé venni.

Kunhalmi Ágnes most arról beszélt, ő is szeretné tudni, mi folyik Gödön. Szavai szerint az biztos, hogy nem jó folyamat, és rettentően aggódik amiatt, ami ott zajlik. Az MSZP-s politikus azt mondta, hogy felelős pártok esetében fontos lenne megérteni, hogy ebben az országban Orbán- és Fidesz-probléma van, nekik ezt házon belül kellene megoldani ezért. Veszélyesnek tartja a mostani helyzetet, amely a választókat messzemenőkig nem érdekli. Szerinte ez helyi ügy, helyben kellene tartani, de most attól kezd tartani, hogy országos jelentősége lesz.