Luxusautót Mészároséktól!

Luxusautót Mészároséktól!

Nyilván lesz Aston Martin is. (Forrás: Autogespot.com)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Luxusautó-szalont nyit Székesfehérváron Mészáros Lőrinc öccse, a szintén milliárdos Mészáros János. 

A 24.hu információi szerint a De Prix Belvárosi Luxusautó Szalon néven futó üzletbe már meg is érkeztek az autók, többek között egy 127,5 millió forintba kerülő G-osztályos Mercedest és egy 177 millió forintos Ferrari F8 Spidert árulnak. „Kellett nyitni egy ilyen szalont, még ha nem is itt lesz rá kereslet. Exportra viszont biztosan lesz érdeklődés” – mondta a 24.hu-nak a szalon egyik munkatársa. Az üzlet a héten nyithat meg.

A szalont a Mészáros János tulajdonában álló Pegazus Autócentrum Kft. fogja üzemeltetni. Az autókereskedelemmel és -bérléssel foglalkozó vállalkozás bérli a csaknem ezer négyzetméteres üzletet, aminek egyébként Mészáros Lőrinc öccsének másik cége, a Pegazus Trade Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. a tulajdonosa. A cégnek tavaly 700 millió forint nyeresége volt, ami után Mészáros János 300 milliós osztalékot vett ki.

Címkék: autó, Mészáros