Magyar Péter a közmédia vendége lesz csütörtökön reggel

Magyar Péter a közmédia vendége lesz csütörtökön reggel

Magyar Péter a Rendszerváltás - Új korszak kezdődik című rendezvényén (Forrás: Magyar Péter/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Vannak még csodák. Ma bejelentettem, hogy október 5-én megyünk a köztelevízió elé. És mi történik? Holnap reggel 7:30-kor az M1, 7:50-kor pedig a Kossuth Rádió vendége leszek. Elvileg fővárosi ügyekben, de persze tudjuk, hogy az adásmenetet a Karmelitában írják… – erről írt Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke közösségi oldalán szerdán este. 

A politikust az árvíz idején már meghívta a közmédia, hogy vitázzon Orbán Balázzsal, Orbán Viktor miniszterelnök politikai igazgatójával, ám ő ezt kétszer is visszautasította, először azért, mert a víz elleni védekezést tartotta fontosabbnak, majd azért, mert szerinte neki a kormányfővel van megbeszélnivalója. A Magyar Péterrel való esetleges vitát Orbán Viktor az alábbi indoklással utasította vissza:„Biztos majd lesz egyszer választás Magyarországon, és akkor majd vitázhatunk mindenféléről, de egyelőre normális, konszolidált politikai élet zajlik Magyarországon, mindenkivel szívesen beszélünk, ott ahol annak helye van”. A Tisza elnöke később pedig felsorolt mintegy másfél tucat témát, amiről vitázhatnának.

Címkék: Magyar Péter