Megölte és elásta ismerősét egy tatabányai férfi

Megölte és elásta ismerősét egy tatabányai férfi

A tett helyszíne: tanya Szomód külterületén (Fotó: Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság/Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság egy 33 éves tatabányai férfi ellen – jelentette a rendőrség honlapja. A közleményből az derül ki: „a gyanú szerint H. Imre 2020. április 12-én este Tatabányán szóváltásba került egy ismerősével, akit több alkalommal megütött. A bántalmazás következtében a sértett életét vesztette. A tettes ezután a holttestet egy Szomód külterületén lévő tanyára vitte, ahol elásta.”

A Police.hu szerint a holttestre 2020. május 15-én találtak rá, a rendőrség ekkor szerzett tudomást a bűncselekményről. A nyomozók ekkor adatgyűjtésbe kezdtek, és mindössze 24 órára volt szükségük ahhoz, hogy elfogják a bűncselekmény elkövetőjét, akit május 16-án gyanúsítotti kihallgatását követően őrizetbe vettek. A rendőrség kezdeményezte a gyanúsított letartóztatásának indítványozását. A 33 éves gyanúsított beismerte a bűncselekmény elkövetését.