Mi Hazánk: halálbüntetés vagy Szibéria!

Mi Hazánk: halálbüntetés vagy Szibéria!

Fotó: Mi Hazánk

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A halálbüntetés azonnali visszaállítását és a szibériai bérrabtartás lehetőségének megteremtését követeli a Mi Hazánk Mozgalom. A párt elnöke, Toroczkai László a közelmúltban történt brutális gyilkosságok miatt adott ki közleményt.

„Zalaegerszeg, Kőbánya, Mórahalom, Oroszlány és Vámosmikola – öt helyszín, alig több mint egy hét alatt, ahol brutális gyilkosságot követtek el"– hívja fel a figyelmet a párt elnöke, aki szerint jól látható, hogy a jelenlegi büntetési tételek nem rendelkeznek tényleges visszatartó erővel. „Olyan bűnözőket eresztenek a társadalomra a botrányosan enyhe bírói döntések, mint például az a kőbányai machetés gyilkos, aki a saját gyermekei szeme láttára vagdalt össze egy édesanyát, ugyanis a gyilkost, tavaly szexuális visszaélésért csupán felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték. Ezért a Mi Hazánk Mozgalom ismét kezdeményezi a védtelenek – így a gyerekek vagy idősek – sérelmére különös kegyetlenséggel elkövetett életellenes cselekmények esetében a halálbüntetést, amelynek visszatartó erejét kutatások bizonyítják" – fogalmazott Toroczkai László.

„Hogyan tudna minket pénzelni a Fidesz?" | Magyar Hang

Az EP-választáson fog kiderülni, hogy van-e létjogosultsága a Mi Hazánknak - mondta Toroczkai László, akivel a voksoláson induló jelöltekkel készített interjúsorozatunk részeként beszélgettünk. Állítja, néhány tízmilliójuk van a kampányra, ha pedig valaki szerint ez a pénz a Fidesztől van, akkor tegyen feljelentést. EP-ráhangoló (7.). - Ön vezeti a Mi Hazánk európai parlamenti listáját.

A politikus közleményében említést tesz arról a ma napvilágot látott esetről, amelyről lapunk is beszámolt: Vámosmikolán megöltek és elástak egy 77 éves asszonyt január 7-én. A rendőrség egy 33 éves ipolytölgyesi nőt és 20 éves becskei társát gyanúsítja a rémtett elkövetésével.

Toroczkai László nem most először emleget Szibériát és bérrabtartást. Tavaly nyáron a párt törökszentmiklósi erődemonstrációján azt mondta, 2022-es kormányra kerülésük az antifasisztákra és jogvédőkre is ez vár. A mozgalma ellen tüntetőkről pedig azt mondta, azok a magyarság ellen vannak és „csírájában fogják elfojtani ezeket a csoportokat”.