Miért tartozik ez rám? – kérdezett vissza Semjén Zsolt a Bese-ügy kapcsán

Miért tartozik ez rám? – kérdezett vissza Semjén Zsolt a Bese-ügy kapcsán

Semjén Zsolt és Bese Gergő (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Vadai Ágnes DK-s képviselő írásbeli kérdéssel fordult Semjén Zsolt miniszterelnök-helyetteshez a melegparikon részt vevő egykori pap, Bese Gergő kapcsán, s az iránt érdeklődött, hogy a KDNP vezetője „valóban csak a Karmelitában és csak épületmegáldáson találkozott Bese Gergővel, a NER immár bukott sztárpapjával”.

Semjén, ahogy azt a hvg.hu írja,  válaszát azzal kezdte: „Ön az utóbbi időben feltűnő érdeklődést tanúsít a katolikus papok szexualitása iránt, és ebbéli olthatatlan érdeklődéséből nekem ír leveleket. Miért nem nekik?!? Miért tartozik ez rám?”

Semjént arról is kérdezték, hogy Bese miért kapott díjazással járó megbízatást Nacsa Lőrinctől, a KDNP frakcióvezető-helyettesétől. „Felhívom becses figyelmét, hogy Nacsa Lőrinc esetében levelének akkor lenne értelme (bár akkor se tartozna rám), ha Bese Úr eltévelyedésének napvilágra kerülése után adott volna neki megbízási szerződést. Ez azonban évekkel korábban történt. Nacsa Képviselő Úr nem lát bele sem a lelkekbe, sem a jövőbe. Ezért képviselő és nem próféta” – válaszolta Semjén.

Címkék: szexualitás, Semjén, Bese