Monoklis, bevérzett szemű lányt keresnek a ferencvárosi rendőrök

Monoklis, bevérzett szemű lányt keresnek a ferencvárosi rendőrök

Fotó: Gerd Altmann/Pixabay

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egy ferencvárosi, 18 éves lány eltűnéséről számolt be honlapján a rendőrség. A rendőrség már körözést adott ki a Babári Fanni ügyében, és fényképpel keresik a leírás szerint 165 centiméter magas, erős testalkatú, barna, derékig érű hajú fiatalt.

A közölt portréról viszont az is kiderül, hogy az eltűnt lány komoly ütést kaphatott a fotó készítése előtt. Jobb szeme alatt lila zúzódás látható, szeme bevérzett, arckifejezése kétségbeesettnek tűnik. Lapunk az ügyben megkereste a rendőrséget: szerettük volna megtudni, hogy a fiatal nő eltűnése összefüggésben áll sérüléseivel, és hogy a rendőrség vizsgálta-e esetében a bántalmazás lehetőségét.

Válaszuk szerint Fanni eltűnését szeptember elsején jelentették be, a rendőrség a felhívások során pedig mindig olyan képet használ, ami épp a rendelkezésükre áll. „A keresett lány eltűnésével összefüggésben bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel (…) amikor egy eltűnt személyt megtalálnak, az illetőt minden esetben meghallgatják, és amennyiben bűncselekményre utaló körülmény merül fel, annak megfelelően indul eljárás” – írták kérdésünkre.