Most Nizzában tűntek fel Mészáros Lőrincék

Most Nizzában tűntek fel Mészáros Lőrincék

Mészáros Lőrinc nagyvállalkozó beszédet mond a Mészáros Alapítvány konferenciáján Balatonalmádiban 2022. augusztus 2-án (Fotó: MTI/Vasvári Tamás)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Capri után Nizzában, Franciaországban tűnt fel Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea. Az Úgytudjuk.hu hozott nyilvánosságra több fotót is, amelyen a milliárdos és felesége látható, a Rose d'Or nevű luxusjacht mellett. Érdekesség azonban, hogy a házaspár mellett egy három fekete kisbuszból álló konvoj is feltűnt.

A közelmúltban a 444.hu fotósának sikerült lencsevégre kapnia Caprinál Mészáros Lőrincet és feleségét az új, a korábban egyes NER-es vállalkozókénál használtnál jóval nagyobb jachton. A Rose d'OR nevű luxushajóról van szó, amely – mint írták – 62 méter hosszú (ez 23 méterrel hosszabb a nemrég eladásra kínált Seagull-nál), hat kabinja van, két medence található a fedélzeten, egy kisebb jakuzziszerű elöl, egy nagyobbacska hátul az alsó szinten. Egy Superyachtfan nevű oldal szerint az ára 75 millió dollár, ami átszámítva 27 milliárd forint.

A képek nyilvánosságra kerülése után Várkonyi Andrea a Blikknek nyilatkozott is. – Nem gondolom, hogy bárki szívesen látja újságokban a privát nyaralásának képeit, így vagyunk ezzel mi is, ráadásul a családtagjaink nem közszereplők, de ez természetesen nem rontotta el a nyarunkat. Igyekszünk minél többet pihenni, feltöltődni, mielőtt visszatérünk a munkába – mondta. Arra is kitért a bulvárlapnak, hogy általában nyáron sokfelé utaznak, próbálnak minél több időt kettesben tölteni Európa-szerte. Ezúttal a gyerekeikkel és az unokáikkal közösen töltöttek el néhány napot a hajón,