Nemzeti konzultáció: a kormány „intenzív figyelemfelhívó kampányt” is indít

Nemzeti konzultáció: a kormány „intenzív figyelemfelhívó kampányt” is indít

Soros György fia, Soros Alex és Ursula von der Leyen a kormány új kampányának célkeresztjében (Fotó: Magyarország Kormánya / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Elindult a nemzeti konzultáció. A kormány intenzív figyelemfelhívó kampányt is indít. Szeretnénk, ha minél többen mondanák el a véleményüket a biztonságunkat, gazdaságunkat és szuverenitásunkat meghatározó kérdésekről – olvasható a kormány Facebook-oldalán. Mint írták, a küldemények kézbesítése karácsonyig folyamatos.

A poszt mellé Soros György fiát, Soros Alexet és Ursula von der Leyent, az Európai Bizottság elnökét ábrázoló plakátot mellékeltek, amelyen az a felirat olvasható: „ne táncoljunk úgy, ahogy ők fütyülnek”.

Mint beszámoltunk róla, a kormány ezúttal többek között a Hamásszal, az ukrán génmódosított gabonával, a migránsgettóval és persze „Brüsszellel” foglalkozik a konzultációban.

Korábban az aHang és az Egységes Diákfront már bejelentették, hogy tiltakozásul az oktatás méltatlan állapota ellen üres konzultációs íveket fognak gyűjteni. – 1 db üres nemzeti konzultációs ív = 1 db szavazat a diákok, pedagógusok, és a 7IGEN-es alternatív népszavazás mellett – írták.