Orbán Viktor felcsúti házához vitt akkuhulladékot a Momentum

Orbán Viktor felcsúti házához vitt akkuhulladékot a Momentum

Akkuhulladékot vitt Orbán felcsúti házához a Momentum (Fotó: Momentum)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Bedő Dávid és Lőcsei Lajos, a Momentum országgyűlési képviselői, valamint Stummer János, a párt politikusa akkuhulladékokat vittek Orbán Viktor felcsúti háza elé, ezzel tiltakozva a Magyarországra érkező akkugyárak és a módosított környezetvédelmi törvény ellen – olvasható a párt közleményében. 

Stummer János ezt írta az akció kapcsán közösségi oldalán: „Orbán Viktor kormánya hazánk legnagyobb veszélyes hulladék-importőre lett: mérgező üzemekkel szórja tele az országot. A Fidesz megmérgezi a jövőnket. A lakosság mindenhol csalódott és dühös, ahol a kormány veszélyes vegyi anyagokkal dolgozó üzemeket telepít. Jelképesen elhoztuk a miniszterelnök házához azt, amivel a valóságban milliónyi magyarnak kell hamarosan szembesülnie: házaink szomszédságában jelenik meg hamarosan a Fidesz felelősségéből terített mérgező hulladék”.

Címkék: Momentum