Már Orbán Viktor is feladta az elveit, de Vidnyánszky Attila még tartja magát – Kultúrtáj

Már Orbán Viktor is feladta az elveit, de Vidnyánszky Attila még tartja magát – Kultúrtáj

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Orbán Viktor a Hszi Csin-ping kínai elnökkel eltöltött kellemes napok hatására váratlanul szóba állt a független sajtóval, de a Nemzeti Színház fura urát ez sem hatja meg: Vidnyánszky Attilát senki sem kérdezheti, különösen nem az RTL, amely „olyan szinten pusztítja a magyar emberek lelkét”, hogy a direktor még arra sem válaszolna nekik, hogy nappal van-e vagy éjszaka. Persze a szigorú igazgató nehéz napokat él át, a Magyar Hangban megjelent Udvaros Dorottya-interjú nagy hullámokat vert, és ha ez nem lett volna elég, a Nemzet Színésze választás is botránnyal zárult, Vidnáynszky Attila ugyanis nem volt hajlandó felhívni az elismerésben részesült Kulka Jánost.

Rendhagyó műsorunkban Udvaros Dorottya megszólalásának utóéletét nézzük végig a direktor ellentmondásos cáfolatától kezdve a színházban tavaly novemberben történt baleset nyomozásának meglepő fordulatán át Vidnyánszky Attila elmaradt telefonhívásáig.

• Hogyan segített az Udvaros Dorottya-interjú a rendőrségnek?
• Az RTL vagy az Origo pusztítja jobban a „magyar emberek lelkét”?
• Hogy lehet telt ház a Nemzeti Színházban, ha csak a jegyek felét adják el?
• „Sosem volt még ennyi pénz a magyar kultúrában”, de vajon hová tűnnek el a milliárdok?

A műsorvezető Ficsor Benedek és Wekerle Szabolcs.