Orbán Viktor háza elé vitték az illegális gumiszemetet

Orbán Viktor háza elé vitték az illegális gumiszemetet

A momentumos Tompos Márton Illegális gumihulladékot helyez el Orbán Viktor háza előtt 2023. neovember 19-én (Fotó: képernyőfelvétel Tompos Márton videójából)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Orbán Viktor felcsúti háza elé vitte a zalai illegális gumiszemetet Tompos Márton, a Momentum frakcióvezető-helyettese, ezzel tiltakozva az ellen, hogy Rogán államtitkárának testvére 28 ezer tonna tűzveszélyes és környezetszennyező gumiszemetet helyezett el Zala megyében illegálisan – közölte a párt vásárnap.

Tompos Márton reggel a polgármesteri hivatal elé Lentiben, majd pedig a szemetet terjesztő cég bejelentett székhelyére helyezett el abroncsokat és elmondta, hogy aggasztó a Fidesz hozzáállása a környezetvédelemhez, ezért most megmutatja nekik, hogy milyen is az, amikor az ember kertjében van az ő szemétük. „Nem nyeljük tovább a Fidesz szemetét! Takarítsák el az illegális és környezetszennyező gumi-lerakatokat” – mondta élő bejelentkezésében a Momentum politikusa Felcsúton, majd több abroncsot pakolt a miniszterelnök háza elé.

Tompos egyébként arról is beszámolt, hogy Páka papíron független polgármestere azt kommentelte a Facebook-videója alá, hogy „Ki küldte ide ezta  cigányt?”