Országjárásba kezd a Fidesz

Országjárásba kezd a Fidesz

A nemzeti konzultciót népszerűsítő plakát 2023. november 18-án (Fotó: Magyar Hang/Makrai Sonja)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Országjárásba kezd hétfőtől a Fidesz-KDNP, a cél személyesen is meggyőzni minél több embert, hogy vegyen részt a nemzeti konzultációban – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója vasárnap a Facebook-oldalára feltöltött videóban.

Hollik István videóüzenetében elmondta: a nemzeti konzultáció támadás alatt van, ugyanis „Gyurcsány Ferencék most is időhúzónak és feleslegesnek nevezték”, amivel Brüsszelt védik. Ezért a Fidesz-KDNP hétfőtől országjárásba kezd, mert szeretnének személyesen is meggyőzni minél több embert, „hogy ne hallgassanak ebben a kérdésben Gyurcsány Ferencékre” – közölte. Az országjárással és a nemzeti konzultációval – Európában egyedülálló módon – a magyaroknak lehetőségük lesz állást foglalni fontos kérdésekben - tette hozzá az MTI szerint.

Mint beszámoltunk róla, a kormány ezúttal többek között a Hamásszal, az ukrán génmódosított gabonával, a migránsgettóval és persze „Brüsszellel” foglalkozik a konzultációban. Korábban az aHang és az Egységes Diákfront már bejelentették, hogy tiltakozásul az oktatás méltatlan állapota ellen üres konzultációs íveket fognak gyűjteni. – 1 db üres nemzeti konzultációs ív = 1 db szavazat a diákok, pedagógusok, és a 7IGEN-es alternatív népszavazás mellett – írták.