Segítségnyújtás nélkül elhajtott egy motorossal ütköző autós – végül feladta magát

Segítségnyújtás nélkül elhajtott egy motorossal ütköző autós – végül feladta magát

Rendőrség (Fotó: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Összeütközött egy motorkerékpár és egy személyautó Budapest XI. kerületében, a Budaörsi úton csütörtökön este – tájékoztatott a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. A rendőrség tájékoztatása szerint a motoros a helyszínen életét vesztette – írta az MTI.

A Police.hu-n megjelent péntek hajnali közlés alapján eddig tisztázatlan körülmények között csapódott egymásnak a Mercedes típusú autó és a motorkerékpár. Mint írták, a 27 éves motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. Az ütközést követően a személyautó sofőrje a helyszínről segítségnyújtás nélkül elhajtott, és az autóját az egyik közeli utcában hátrahagyva gyalogosan távozott. A rendőrök megkezdték a helyszínelést, és a sofőr felkutatását. A baleset után két órával az autó tulajdonosa telefonon jelentkezett a rendőrségen.

A 49 éves külföldi férfit a helyszíntől nem messze, egy közeli utcában találták meg a járőrök; elismerte, hogy ő ütközött a motorossal. A sofőrt rendőrök a helyszínen a szondáztatták és a kiderült, hogy alkoholt fogyasztott.
A férfit előállították, elszámoltatása folyamatban van – közölte a rendőrség.

A 24.hu éppen csütörtökön számolt be arról, felvetődött a kormányon belül az ittas vezetés szabályozásának újragondolása, ám a témához eltérően viszonyul a közlekedési és a belügyi tárca.

Címkék: baleset