Szijjártó Péter: Manfred Weber szégyellje magát!

Szijjártó Péter: Manfred Weber szégyellje magát!

A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) által közreadott képen Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Mercedes kecskeméti gyárában tartott sajtótájékoztatón 2020. december 14-én (Fotó: MTI/KKM)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Ebben a válsághelyzetben az Európai Parlament legnagyobb frakciójának vezetője mivel töltötte munkaidejét? Nos, a legsikeresebb EPP-tagpárt eltávolítását szervezte és az ehhez szükséges bürokratikus trükkökön agyalt – erről írt közösségi oldalán Szijjártó Péter külügyminiszter csütörtökön annak kapcsán, hogy a Fidesz kilépett az Európai Néppárt (EPP) frakciójából, miután ennek az EPP megnyitotta az utat.

– Itt az ideje, hogy feltegyük a kérdést: az Európai Parlament legnagyobb frakciójának havonta sokezer eurót kereső vezetője hány munkaórát töltött oltóanyagok beszerzésével vagy bármi mással, ami az európai emberek életének, egészségének, munkahelyének megvédéséhez szükséges? A választ mindannyian el tudjuk képzelni. Manfred Weber szégyellje magát! Jó, hogy végre nem tartozunk olyan frakcióhoz, amit egy ilyen ember vezet – írta a külügyminiszter.