Tordai Bence nem, de a tüntetők követelése bejutott a köztévébe

Tordai Bence nem, de a tüntetők követelése bejutott a köztévébe

Tordai Bence az MTVA-székházában (Fotó: Facebook/Tordai Bence)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ma újra próbát tett az MTVA székházába való bejutásra Tordai Bence. A Párbeszéd országgyűlési képviselője azonban újfent hiába zarándokolt ki a Kunigunda utcába, ugyanis a biztonsági szolgálat ezúttal sem engedte belépni az épületbe.

Ugyanakkor ezúttal mégis többet ért el, mint eddig bármelyik képviselőtársa az elmúlt napokban, ugyanis Dobos Menyhért, a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. vezérigazgatója átvette tőle adathordozón a kormányellenes tüntetők legendás 5 pontját. Tehát az öt pont már bent van az épületben, csak az a kérdés, vajon az adásba is bekerül.

Tordai Bence

Megint bemegyünk. 😉 #Párbeszéd 🇭🇺🇪🇺

„Az alaptörvény és a médiatörvény egyértelműen rendelkezik arról, hogy politikailag független a közmédia, valamint szerkesztői szabadság van, ezért majd a kollégák eldöntik, hogy lemehet-e adásban az öt pont” – közölte a képviselővel Dobos, akire az elhangzott mondatot követően sem szakadt rá a plafon.

Tordai az átadás-átvételt követően nem maradt a székházban, hanem elhagyta a helyszínt.