Zártkörű reptéri koncerten énekelték Kordáék a Reptért - videóval

Zártkörű reptéri koncerten énekelték Kordáék a Reptért - videóval

A Reptér dal videópályázatának zsűrije. Fotó: Budapest Airport

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Malév csődje után, 2013 nyarán zárt be az idén 72 éves Ferihegy 1 terminál – az üres épület azóta kedvelt filmes forgatási helyszín külföldi stábok számára, és céges partikra is gyakran kibérlik. Péntek este maga a fenntartó, a Budapest Airport használta egy exkluzív koncertre: Korda György és Balázs Klári örökzöld Reptér című slágere köré építettek egy eseményt. Az ikonikus terminálba szervezett bulit zárt körben hirdették meg: kizárólag a Budapest Airport által meghívott vendégek, sajtóorgánumok és üzleti partnerek vehettek részt.

Az apropó adott volt: tavaly a cég újraforgatta Korda Györggyel a Reptér című dal videóklipjét (az eredeti 1981-ben készült!), aminek köszönhetően a dal új lendületet kapott: a modern verzió a YouTube-on már közel hat és fél millió megtekintésnél jár, a kamaszok egyik kedvenc TikTok-mémévé vált, és már a Puskás Arénában is felcsendül a futballválogatott mérkőzései előtt.

A repülőtér üzemeltetője november végi határidővel videópályázatot is hirdetett, és a legjobban sikerült humoros Reptér-videók készítői nyolcadmagukkal belépőt nyertek a különleges koncertre. Közel ötven alkotás készült, ezeket ötfős zsűri, vagyis Korda György és Balázs Klári, Lakatos Márk stylist, Nagy Bogi énekesnő és Valentínyi Katalin, a Budapest Airport kommunikációs és kormányzati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettese értékelte.