Fehér nadrágos outfitek, amelyeket akár egész évben viselhetsz (x)

Fehér nadrágos outfitek, amelyeket akár egész évben viselhetsz (x)

Minden szezonban kiemelkedik egy ruhadarab, mint a szezon ikonja. Nyáron ez a fehér nadrág, ami olyan, mint egy üres vászon. Tökéletes hátteret biztosít sokféle elegáns megjelenéshez a nyári időszakban.

Íme néhány ötlet arra vonatkozólag, hogyan viseld fehér nadrágot akár alkalmakkor, akár hétköznapokon!

Válassz vastagabb anyagot!

Ha fehér nadrágról van szó, akkor mindenképpen tanácsos egy vastagabb anyagút választani, például pamutot vagy farmert. Az olyan vékony anyag ugyanis, mint a len, hajlamos minden apró gyűrődést megjeleníteni. De az átláthatóság is egy komoly probléma lehet ezekkel a darabokkal kapcsolatban. Nézz szét az Abutik Női Ruha Webáruház nadrágjai között!

Tengerész stílus

Semmi sem mond többet a tengeri életről, mint egy fehér nadrág és egy kék felső - bónusz, ha csíkos. A legjobb módja pedig annak, hogy ez a megjelenés lezser és stílusos legyen, ha kifinomult és modern vonásokat használsz.

A szélesebb szárú, „tengerész” verzió helyett válassz inkább egy modern, szűk nadrágot. A felső pedig legyen lazább fazonú, kék színű és a mellrészénél rendelkezzen mondjuk egy megkötővel.

Ez egy igazi hétköznapi nyári megjelenés, ezért érdemes a kiegészítőidet és a cipődet is hétköznapian tartani. Egy aranyos fehér tornacipő például remekül mutat majd az outfit befejezéseként.

Bohó stílus

A nyár a lehető legtökéletesebb időszak arra, hogy a könnyű, szellős és szórakoztató bohó megjelenést válasszuk. Ennek elérése pedig igazán egyszerű egy bohó stílusú felső segítségével, de miért állnál meg itt?

Egy bohó ihletésű nadrág is ugyanolyan nagyszerű módja annak, hogy frissítsd a nyári megjelenésedet. Te magad is meg fogsz lepődni azon, hogy hány bókot kapsz majd ezeknek a viselésekor.

Adj hozzá mondjuk egy bézs színű szandált és egy kör alakú szalma táskát, és voilá, kész is a tökéletes bohó összeállítás!

Pasztell megjelenés

Azokon a napokon, amikor kicsivel romantikusabb megjelenésre vágysz, a lehető legegyszerűbb, ha a pasztell megjelenéshez nyúlsz. Nyáron semmi sem egyszerűbb, mint például egy rózsaszín felsőt és pasztell kiegészítőket hozzáadni egy fehér nadrághoz. Ez pedig egy igazán szép és kifinomult outfitet eredményez.

Viselj fehéret a fehéren a karcsúsító hatás érdekében!

Ha jól csinálod, akkor a fehér a fehéren viselve is képes vizuálisan magasabbnak és karcsúbbnak mutatni. Válassz mondjuk egy szűk, fehér farmert, és párosítsd a hozzá passzoló fehér felsővel és fehér blézerrel a szuper mutatós megjelenés érdekében!

Extra gondolatok a végére

Ha odafigyelsz a nadrág hosszára, az is nagyban segíthet az elegáns stílus elérésében. Amennyiben alacsonyabb vagy, fontold meg a hosszabb nadrágok viselését, így magasabbnak látszódhatsz. A rövidebb fazonok viszont lazább, kevésbé hosszúkás megjelenést kölcsönöznek számodra. Az egyenes szárú nadrág pedig emellett segít megnyújtani a test vonalát.

Amint láthatod, a fehér nadrág számos nagyszerű lehetőséget kínál, és főként ezért is állnak a listánk élén, amikor az outfitjeinket állítjuk össze.