Kerti grill kiegészítők széles választéka (x)

Kerti grill kiegészítők széles választéka (x)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A kerti grillezés egyre népszerűbb tevékenység hazánkban is, nem hiába, hiszen egyrészt a közös sütögetés összehozza a barátokat, családtagokat, másrészt a szabadban sütött-főzött étel íze mindig finomabb.

Azontúl, hogy ennek a szabadtéri tevékenységnek a legfőbb mozgatórugója maga a grillsütő, számos kiegészítő tartozik ahhoz, hogy zavartalanul tudjunk lefolytatni egy ilyen összejövetelt.

A grillezési kellékek

A megfelelő sütéshez nélkülözhetetlen, hogy legyen egy minőségi sütőkesztyűnk, esetleg egy kötényünk, másrészt hús kifogására alkalmas eszközeink, vágódeszka, tálak. Mindezek egy helyen sok más egyéb kerti kiegészítővel egyetemben megtalálhatók az e-kert.hu webáruház grillezési kiegészítőinek kategóriájában.

Szerencsések vagyunk, ha egy olyan grillsütőnk van, amely már önmagában el tud tárolni számtalan eszközt, konyhai kelléket. Általában ezek a sütők a sütögető rész alatt egy szekrénnyel, valamint kétoldalt egy-egy tartóval is rendelkeznek.

Amennyiben nem ilyen a grillsütőnk, vagy egy kültéri konyhába beépített darabunk van, érdemes valamilyen tárolót is beszerezni, amely megfelelő polcokkal, rekeszekkel ellátva biztosítja számunkra, hogy ne kelljen a sütögetések során berohangálni minden egyes holmiért a konyhába. Épp ezért az is javasolt, hogy mindenből legyen legalább két darab, egy a kinti, egy pedig a benti konyhában.

A komfortos és időjárásálló kerti bútor

Elmúltak már azok az idők, amikor csak retro műanyag kerti széket és a hozzá tartozó kis műanyag asztalt lehetett kapni a kerti üldögélésekhez. Ma már választhatunk a fa, a fém vagy a rattan alapanyagok között, formatervezésben pedig végtelen a kínálat. A természetet különösen kedvelők szeretik a fa kerti bútorokat, nekik tudniuk kell, hogy a faanyag rendszeres ápolásra szorul. Az ehhez szükséges festékeket az e-kert.hu webáruház szintén forgalmazza.

A fém már sokkal időtállóbb, és ha rozsdamentes acélból készült, nem igényel semmilyen karbantartást. Napjaink fém bútorai már olyan elegánsak, hogy szinte észrevétlenül megbújnak a bokrok tövében. Egyre népszerűbbek a rattan műanyag darabok, amelyek kinézetükben a rattan fahatását keltik, ugyanakkor egy erős műanyag tulajdonságait ötvözik. Ellenállnak az esőnek, fagynak és a nyári UV sugárzásnak is, valamint a nagy hőingadozásokban sem repednek el.

Ha sokat esik az eső

A grill partyk szervezői gyakran aggódnak azon, hogy mi lesz, ha jön a vihar, vagy csak elered az eső. Napjaink hektikus időjárása megerősíti ezt az aggodalmat, viszont az e-kert.hu webáruház árnyékolástechnikai eszközei megoldják a problémát. A kert nagyságától és igénytől függően lehet kialakítani fedett területeket, melyeket pergolákkal, napvitorlákkal, különféle árnyékolókkal lehet lefedni.

Sokan azt gondolják, hogy csak verőfényes napsütésben lehet grillezni, pedig a hűvösebb napokon és akár estébe nyúlóan is megoldható ez a tevékenység, csak ki kell egészíteni egy hősugárzóval. Ha egy helyről szerzünk be minden kiegészítőt, jelentős költségmegtakarítást érhetünk el.