Tégy tükröt oda is, ahová nem lenne egyszerű! (x)

Tégy tükröt oda is, ahová nem lenne egyszerű! (x)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A tükörnek többféle funkciója van, éppen ezért a lakásba több darabot is érdemes felszerelni. A tükörben egyrészt meg tudjuk magunkat nézni, másrészt azonban igen jelentős a dekorációs szerepe, hiszen köztudomású, hogy tágítja és tágasabbá teszi a teret, valamint modern, merész megoldásokat is kialakíthatunk a segítségével.

Vannak azonban olyan esetek, amikor csak nehézkes lenne a tükör felszerelése, azonban ekkor sem kell letennünk róla, hiszen ma már ezt a problémát is meg tudjuk oldani, mégpedig a tükörfóliával.

Egyedi felületek kialakítása

A fólia segít kiélni kreativitásodat, ezen kívül pedig olcsó és gyors lehetőséget nyújt a lakás megújítására. Fóliás Juci tükörhatású öntapadós fóliái még tovább mennek, hiszen segítségükkel egyedi és utánozhatatlan hatást tudunk elérni, mégpedig könnyen és egyszerűen.

Csak a fantáziánkra, valamint néhány célirányos videó megnézésére van szükségünk ahhoz, hogy megtervezzük a lakás új megjelenését, amibe mindenképpen érdemes belekalkulálni a tükörhatású fólia használatát.

Mikor használhatjuk ezt a terméket tükör helyett?

Tudni kell, hogy a tükörhatású fólia nem teljesen tükör, azonban közelről teljesen tiszta képet kaphatunk. Távolodva tőle azonban a kép egyre homályosabb és elmosódottabb lesz. Tehát ha tükörként szeretnénk használni, akkor ez csak abban az esetben lehetséges, ha teljesen közelről szeretnénk belenézni. A gyártó alapesetben egyébként a megrongálódott tükör javítására találta ki.

Egy miniházban vagy hétvégi nyaralóban, ahol a mosdó felett már az ablak található, például tökéletes megoldás a tükörhatású fólia, hiszen egy csapásra megoldhatjuk a belátásgátlást, valamint a borotválkozást, sminkelést segítő tükörhatást.

Hová érdemes ragasztani ezt a terméket?

Mint mondtuk, csupán a kreativitásunkon és az ízlésünkön múlik, hogy mit dekorálunk vele, de kiválóan mutat az éjjeliszekrények, komódok tetején, ahol a rátett dísztárgyak, zöld növények visszatükröződve nagyon egyedi hatást keltenek.

Vitrinbelsőbe ragasztva remekül tükrözi vissza az étkészleteket, a poharakat vagy az üvegeket. Tehetjük szekrények, fiókok előlapjára akár úgy is, hogy mintákat vágunk ki belőle, így nem egy egységes tükörfelületet kapunk.

Az előszobaajtót is dekorálhatod vele, ezáltal nem csak, hogy mindig ellenőrizheted indulás előtt a szettedet, de optikailag megkétszerezi a helyiség méretét, így tágas érzetet nyújt. Ha a szemben lévő falat valamilyen izgalmas mintával, tárggyal, színnel dekorálod, akkor nagyon különleges hatást érhetsz el vele.

A tükörhatású fólia a falra is ragasztható, azonban számíts rá, hogy a glettelés rücskössége meg fog rajta látszani, valamint leszedéskor lehúzhatod vele együtt az alatta lévő festékréteget is!

Ez a termék egy remek lehetőség abban az esetben, ha nincs lehetőséged tükröt feltenni, például nem lehet fúrni a falba, vagy nincs helyed, de dekorálhatod vele a szekrényt, az asztalt, a csempét vagy a falat is, így páratlan és tágas érzetet kelthetsz a kisebb helyiségekben is.