Tippek a tökéletes porszívó kiválasztásához (x)

Tippek a tökéletes porszívó kiválasztásához (x)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A háztartás vezetése korántsem egyszerű feladat, főleg, hogy mindenkinek rengeteg tennivalója akad amúgy is a munkahely és a gyereknevelés révén, ráadásul az elvárásaink is elég magasak ezen a téren.

Egy rendetlen, koszos otthonba rossz hazatérni, ha pedig egész nap ilyen környezetben vagyunk, például mert home office-ban dolgozunk vagy a gyerekekről gondoskodunk, akkor még nagyobb a jelentősége annak, hogy milyen körülmények uralkodnak a lakásban. No nem azért, mert mások megszólnak vagy sem, hanem amiatt, mert a környezet hatással van ránk, s még a kiegyensúlyozottságunk is kárát láthatja, ha eluralkodik a káosz.

Éppen ezért nem mindegy, hogy milyen eszközökkel rendelkezünk, amelyek segítenek abban, hogy könnyebben és gyorsabban járjunk a végére mindennapi teendőinknek.

A tisztaság már félsiker

A Márkabolt.hu AEG porszívó kínálatában például beszerezhetünk olyan modelleket, amelyek egyszerűbben kezelhetők, valamint emellett olyan teljesítménnyel rendelkeznek, hogy nagyobb tisztaságot érhetünk el. A padló tisztasága már csak azért is kiemelkedően fontos, mert hatással van arra is, hogy mennyi por telepszik meg a bútorokon, polcokon és egyéb berendezési tárgyainkon. Amennyiben sikerül ezt mérsékelnünk, akkor kevesebb portörlésre lesz szükség, így több energiánk maradhat más dolgokra. Igen, például a pihenésre is.

A levegő is egészségesebb lehet

Ha a porszívónk kiváló teljesítményű, s még antiallergén szűrővel is rendelkezik, akkor kicsit gyakrabban elővéve még azt is elérhetjük, hogy az otthonunkban tisztább legyen a levegő. Gondoljunk csak bele abba, hogy ennek mekkora a jelentősége olyan családokban, ahol kisgyerekek vagy idősebbek is élnek. De ugyanígy kiemelten fontos az allergiások és az asztmások számára is.

Ismerjük meg az ideális tulajdonságokat egy konkrét modellen keresztül!

Az AEG AL61C2ÖKO porszívó például egy remek választásnak bizonyul minden szempontból. Ha a szűrőt nézzük, akkor azt látjuk, hogy ennek a modellnek antiallergén, mosható szűrője van. Ez azért nagyon jó, mert képes megszűrni a gyakran allergiát okozó poratkákat, de a baktériumokkal, valamint az allergén anyagokkal is leszámolhatunk vele. Emellett egy szintén mosható szivacsfilterrel is rendelkezik.

Kiváló teljesítmény, 550 wattos motor, valamint 74 dB-es zajszint jellemzi. Nagy portartálya ellenére is könnyen mozgatható és irányítható, amit a nagy kerekei, valamint a bolygókerék is támogat. A hosszú kábel miatt nem kell olyan gyakran konnektort váltani, ezért rövidebb idő alatt végezhetünk a porszívózással. A teleszkópos szívócsőnek köszönhetően nem maradnak elérhetetlen helyek, a kiegészítő elemek révén pedig akár a legkisebb réseket, kárpitokat, bútorokat is kitakaríthatjuk vele.

Ez a készülék egy remek példa arra, hogy összeszedjük, mely tulajdonságokat érdemes figyelembe venni egy új porszívó kiválasztásánál. Reméljük, hogy hasznos segítséget nyújtottunk a legfontosabb szempontok összegyűjtésével. Kellemes válogatást kívánunk!