Új fürdőkádra van szükséged? (x)

Új fürdőkádra van szükséged? (x)

Az otthonunk egyik olyan pontja a fürdőszoba, amelyet nem olyan gyakran újítunk fel, hiszen az évtizedeken átívelő használat alatt általában egyszer, maximum kétszer csinálunk teljes generált. Mivel ez elég tetemes összegbe kerül, így sokan még az aktív éveik vége felé szeretnék ezt letudni, hogy ne a nyugdíjból kelljen összespórolni rá nagy nehezen a pénzt.

Az UDOOR fürdőkádajtó szakemberei ugyan felhívják a figyelmet arra, hogy nemcsak új kádba lehet beszerelni a kádajtót, de ha mégis úgy dönt valaki, hogy vadiúj káddal szeretné meglepni saját magát és a családját, akkor abban is segítséget nyújtanak összegyűjtött tapasztalataikkal és természetesen a beszereléssel is!

Milyen legyen az új kád?

Amennyiben saját magad miatt döntesz úgy, hogy szükséges az új kád, és szívesebben látnál valami frissebb, újabb designt a fürdőszobádban, akkor mindenképpen érdemes átgondolni, hogy milyen formájú kádat szeretnél!

Míg korábban csak az egyenes kádak voltak elérhetőek, ma már nagyon gyakori a sarokkád, amely klasszikus stílussal teszi elegánssá a fürdőszobádat, ám ha van elegendő helyed, akkor dönthetsz az önállóan térben álló kád mellett is, ami viszont valóban extravagánssá teszi a fürdődet!

Manapság már nagyon időtálló akril kádakat lehet kapni, így egyiknek a minősége felől sem kell nagyon aggódni, bár egyre jobban kezdenek újra teret nyerni a lemezkádak, amelyek amellett, hogy környezetbarát kivitelek, igen ellenállóak és nagyon jó hőtartó tulajdonsággal rendelkeznek.

Ha bizonytalan vagy, hogy mekkora és milyen alakú kád lenne a legjobb a számodra, akkor mindenképp érdemes szakember (lakberendező, vízvezeték-szerelő) tanácsát kikérned!

Fürdőkád extrákkal?

Miért ne? Ha megteheted, ne hagyd ki, kényeztesd magad, és gondoskodj a saját biztonságodról és testi épségedről! A fürdőkád vásárlása után természetesen felmerül az igény arra, hogy készíttess bele fürdőkádajtót, hogy minél biztonságosabban tudd használni a kádadat, és megelőzz egy esetleges balesetet.

Persze akad jó pár egyéb extra is, ami szintén nagyon hasznos lehet a számodra! Ilyen lehet a masszázsfunkció, ami már nagyon sok fajta kádnál elérhető, és mi sem nyújt nagyobb örömöt annál, hogy a saját otthonodban van a wellnessélmény!

De akár vásárolhatsz kádparavánt is, hogy egy csepp víz se menjen ki a fürdőkád előtti járólapra, hiszen az az elcsúszás melegágya!

Látod, milyen jól tudsz gondoskodni magadról? Ha szeretnél így tenni, keresd bátran az UDOOR fürdőkádajtó csapatát!

Az időskor kényelme és biztonsága

Ennek a kettőnek kell a szemünk előtt lebegnie, amikor olyan fürdőszobát készülünk berendezni, amelyet idős emberek is fognak használni.

Rettenetesen fontos, hogy legyen elegendő hely a szabad mozgásra, hogy beférjen egy szék, amire szédülés vagy rosszullét esetén le tudunk ülni, és hogy ne zsúfoljuk tele a fürdőszobát, hiszen egy-egy esés során fontos, hogy mire esünk!

Gondold hát végig a felújítás lépéseit ennek alapján, és hozd meg a megfelelő, racionális döntéseket!