Varga Judit: Már csak odaszólnak, mint a kocsmában, hogy fogjuk be

Varga Judit: Már csak odaszólnak, mint a kocsmában, hogy fogjuk be

Varga Judit (Fotó: Varga Judit / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Brüsszel a Financial Times címlapján fenyegette meg Magyarországot azzal, hogy ha nem adunk pénzt hitelből Ukrajnának, akkor majd ők sem adnak nekünk forrásokat! – erről írt közösségi oldalán Varga Judit volt igazságügyi miniszter, aki várhatóan az Európai Parlamentben folytatja karrierjét. 

Szerinte „Brüsszel mindig is így működött: zsarolnak minket az illegális migráció megállítása, az LMBTQ-őrület visszaverése és a háború elutasítása miatt. Ezt már a Bizottság elnöke sem tagadja. Tárgyalás helyett zsarolás, konstruktív párbeszéd helyett fenyegetés”. – Úgy tűnik már hetes cikkelyes szappanopera, meg Sargentini sem kell a brüsszeli liberálisoknak, hogy előjöjjön belőlük a birodalmi diktatúra hangja. Már csak odaszólnak, mint a kocsmában, hogy fogjuk be, különben baj lesz! Nem fogjuk be! Sőt, egyre hangosabbak leszünk Németországban, Franciaországban, Belgiumban és szerte az EU-ban. Jól figyelj, Brüsszel: Magyarország soha nem enged a zsarolásnak! Kezdődik az EP-kampány, tanulunk traktort vezetni – tette hozzá az Európa-szerte tapasztalható gazdasztrájkokra utalva. 

A Financial Times egyébként vasárnap arról írt a hvg360 szemléje szerint, hogy az Európai Tanács olyan tervet dolgozott ki, amelynek értelmében Brüsszel teljesen elzárná a pénzcsapot Magyarország felé, ha az nem szavazza meg a hamarosan kezdődő uniós csúcson a Kijevnek szánt 50 milliárdos uniós támogatást.