Hogyan lesz a cégesruhából marketingeszköz? (x)

Hogyan lesz a cégesruhából marketingeszköz? (x)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A céges ruhában rejlő marketinglehetőségeket egyre több cég ismeri fel és alkalmazza a saját márka népszerűsítése céljából. A céges ruhával ugyanis egységes arculatot alakíthatunk ki, és a ruhán elhelyezett céglogó kommunikációs jelentéssel is bír mind az ügyfelek, mind az üzleti partnerek, mind az alkalmazottak irányába.

A céges logót különböző eljárásokkal lehet felvinni a céges ruhára. A Cegesruha.hu weboldalon a szitanyomás, a hímzés és a hőnyomás eljárásáról egyaránt tájékozódhatsz, és a megfelelő módszert megtalálva meg is tervezheted az alkalmazottaid céges öltözékét.

Cégesruha a megbízhatóság védjegye

Ha az ügyfelek szempontjából vizsgáljuk a vállalkozásodat, a céges ruha azt a benyomást kelti bennük, hogy a te cégednél rendezetten, szervezetten mennek a folyamatok. A tevékenységed sikeres és jövedelmező, hiszen még a cég alkalmazottainak a megjelenésére is figyelmet és anyagi eszközöket tudsz fordítani.

A vállalkozásodat megbízhatónak ítélik meg, és szívesen választják majd az általatok kínált termékeket vagy szolgáltatásokat, ezáltal megnövekedhet a forgalmad. Ha szállítási tevékenységet végzel, a lakossági ügyfelek a céglogóval ellátott ruhában megjelenő kollégáidban meg fognak bízni, és szívesen hívnak legközelebb is, ha szállítási szolgáltatásra lesz szükségük.

A könnyű beazonosíthatóság biztosítása

Ha az üzleti partnereid, beszállítóid, logisztikát szervező cégpartnereid stb. szemszögét nézzük, a cégesruha számukra is segítség lehet. Az alkalmazottak beazonosíthatók a ruha segítségével, ha a logó mellett esetleg az alkalmazott nevét, munkakörét is láthatják. Az értékesítési vagy a logisztikai asszisztenst nem fogják összekeverni például a munkaügyi referenssel. Gördülékenyen fog zajlani így minden tevékenység.

A megbecsülés jele

A saját alkalmazottaid számára is pozitív üzenete van a céges öltözéknek, hiszen érzik, hogy fontosak a számodra, megbecsülöd őket. A belső folyamataid ellenőrzését is megkönnyítheti, hiszen például egy gyártósoron a különböző technológiai folyamatokat végző dolgozóidnál más-más színű, jellegű ruhát alkalmazhatsz. Így vizuálisan könnyen felismerhető, ha valaki nem a megfelelő munkaterületen tartózkodik.

Az alkalmazottak szívesen veszik fel a praktikus vagy elegáns céges ruhát, főleg, ha ügyelsz az időjárási viszonyokra is. Tehát nemcsak inget vagy pólót rendelsz, hanem a hűvösebb napokra mellényt vagy kabátot is. A sapka és a kötény bizonyos ágazatoknál vagy munkaterületeken követelmény is lehet. Ebben az esetben pedig kár lenne kihagyni azt a marketinglehetőséget, amit egy céglogó jelent.

Ha még nem sikerült megtervezni a céged alkalmazottainak megfelelő céges ruhát, és hezitálsz a megfelelő logózási technikát illetően, fordulj a Cegesruha.hu ügyfélszolgálatának szakembereihez.