Tanácsok az automatizált webáruházhoz (x)

Tanácsok az automatizált webáruházhoz (x)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Hazánkban körülbelül 1200 milliárd forintnyi éves forgalmat bonyolítanak le az online kereskedelemben. Érdemes élni a webshopok nyújtotta lehetőségekkel, azonban a siker érdekében néhány fontos dologra mindenképpen oda kell figyelni. Cikkünkben ezeket a fontos tényezőket részletezzük.

Az e-commerce trendek hihetetlen mértékben változnak évről évre. Ami tavaly még menő volt, az már egyáltalán nem biztos, hogy idén is az oldalra csábítja a vásárlókat. Ebben az iparágban tehát mindenképpen naprakésznek kell lenni. A Billingo nemcsak online számlázó, hiszen több lehetőséget is biztosít a webáruházak üzemeltetéséhez szükséges feladatok automatizálására.

Könnyebben lehet bevételt termelni, és több idő marad az érdemi munkára

Ahhoz, hogy jól működjön a webshop, jól kell kinéznie és meg kell felelnie a felhasználói és szakmai elvárásoknak. Természetesen jogi követelményei is vannak a webáruház indításának, amelyhez mindenképpen érdemes szakember segítségét kérni. Ezt követően pedig figyelmet kell fordítani a marketingre és az optimalizálásra.

A jó webshop átlátható, könnyen kezelhető, figyelemfelkeltő termékleírásokkal rendelkezik, gyorsan működik, egyszerűen kezelhető az admin felülete, és a lehető legtöbb folyamata automatizált. A folyamatok automatikussá tételének köszönhetően több folyamat megy a maga útján, ezáltal könnyebben lehet bevételt termelni, és több idő marad az érdemi munkára.

Egyszerűen lehet integrálni különféle alkalmazásokat és szolgáltatásokat

A felületnek köszönhetően egyszerűen lehet integrálni különféle alkalmazásokat és szolgáltatásokat a webáruházba. Egyszerűen összeköthetőek mások meglévő rendszerei az online felülettel. Ilyen rendszer lehet például a webáruház, bank, időpontfoglaló rendszer, könyvelő program vagy logisztikai rendszer. Ez a lehetőség segít a költségeken való spórolásban.

További előnye ennek a programnak, hogy automatikusan lehet elvégezni számlaműveleteket, létrehozni, szerkeszteni bankszámlákat és termékeket, és még sok egyéb izgalmas lehetőséget is nyújt. Az előnyök sora itt még nem ér véget.

Egyszerűen és gyorsan exportálhatók az adatok a könyvelői programban

Az automatizálásnak köszönhetően a beérkező megrendeléshez kapcsolódóan azonnal generálható is a számla, amit a rendszer automatikusan kiküld. Ezek később újra is kiküldhetőek. Amennyiben sztornózni kell a bizonylatot, az is pillanatok alatt elvégezhető,,valamint módosíthatóak is a vevő kérésére. Sokan több számlatömböt is fenntartanak külön webáruházak esetén, így még gyorsabban alakíthatóak az ügyletek.

A számlázás akár több nyelven is lehetséges, szépen vezethetőek a bizonylatok, és azokat akár menet közben is lehet csekkolni okostelefonon vagy tableten keresztül. További előnye, hogy egyszerűen és gyorsan exportálhatók az adatok a könyvelői programban.