Donáth Anna elégtelenre értékeli az ellenzék teljesítményét

Donáth Anna elégtelenre értékeli az ellenzék teljesítményét

Donáth Anna, a Momentum európai parlamenti képviselője. (Fotó:Malatinszky Dávid)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Donáth Anna európai parlamenti (EP) képviselőt, a Momentum korábbi elnökét látta vendégül Gulyás Balázs műsorvezető a Magyar Hang podcastjában, a Gulyáságyúban. A politikus a műsorban elégtelenre, azaz egyesre értékelte az ellenzék teljesítményét. Az adást péntek este 18:00-tól hallgathatják meg a Magyar Hang Youtube-csatornáján.

Erős mondatok Donáth Annától:
• „Valamit borzasztó rosszul csinálunk, pártonként is, egybegyúrva meg végképp.”
• „Az éhenhalás szélén, a megfagyás szélén álló emberek elindulhatnak az Országház felé.”
• „Az EU-s pénzek nélkül a magyar gazdaság össze fog omlani.”
• „Orbán szempontjából az Európai Ügyészséghez való csatlakozás volna a legkisebb ár.”
• „A rezsicsökkentés egy politikai termék.”
• „Orbán Viktor mégsem tökös gyerek?”

Az EP-képviselő bukáson átesett diákhoz hasonlította az ellenzéket. Az is kiderül, hogy megbuktathatja-e önmagát a negyedik kétharmad és megtudhattuk azt is, a Momentum külön indul a 2024-es EP-választásokon, ugyanakkor az ezzel egy időben rendezendő önkormányzati választáson koordinációra volna szükség Donáth szerint.

A Gulyáságyú állandó rovatában, a Desszert©-ben Donáth Anna válaszolt a műsor korábbi vendége, Ujhelyi István által neki feltett kérdésre, és ő is kérdezhetett a jövő heti vendégünktől. A teljes adást péntek este 18:00-tól hallgathatják meg a Magyar Hang felületein, a műsor kedvcsináló előzetesét addig is itt tudják meghallgatni:

Ajánljuk a műsor Facebook-oldalát: http://facebook.com/gulyasagyupodcast